Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (7.86 secunde)
80% din contribuabili au depus declaratiile de venit Daca anul trecut au depus declaratii de venit global aproximativ 75.000 de contribuabili, anul acesta, la DGFP Dolj sunt insa asteptati aproximativ zece-unsprezece mii de declaratii de venit speciale.
In ceea ce priveste pirateria software la nivel global, studiul IDC arata ca pierderile cauzate au insumat anul trecut 34 de miliarde de dolari, cu 1,6 miliarde de dolari mai mult fata de 2004, iar rata pirateriei a ramas neschimbata, la 35%.
Pentru urmatorii patru ani, Global Environment Facility (GEF) va aloca Romaniei 15,73 milioane de dolari, din care 3,1 milioane de dolari pentru proiecte privind biodiversitatea si peste 12,5 milioane de dolari pentru sectorul schimbari climatice, anunta surse din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.
Turismul romanesc a inceput sa se dezvolte in ultima perioada, un raport al Consiliului Mondial al Turismului si Calatoriilor aratand ca, pana in 2016, Romania va ocupa locul 4 ca ritm de crestere la nivel global.
Dintre acestia, peste 500 de milioane utilizeaza un tip de celulare care emit campuri electromagnetice, cunoscute sub numele GSM (Global System for Mobile Communications).
Consiliul Concurentei a amendat cu 10.000 RON firma americana Global Vehicles, fosta Cross Lander, care detine pachetul majoritar al Aro Campulung.
Investitiile in companiile financiare, pe primul loc Desi analistii financiari de la Allianz ii sfatuiesc pe investitorii de la nivel global sa ocoleasca companiile financiare, intrucat acestea ar reprezenta un risc, o serie de analisti romani sunt de parere ca acest sfat nu este valabil si pentru piata romaneasca.
Cardul VISA Electron GLOBAL, emis de Banca Transilvania, este un card de debit in lei si poate fi utilizat pentru retrageri de numerar de la ATM-urile tuturor bancilor din tara, precum si pentru plata de bunuri si servicii la comerciantii care afiseaza sigla Visa Electron, iar comisioanele percepute sunt de 0.5% + 2.5 RON.
In cazul Asigurari Global SA, ca urmare a neindeplinirii conditiilor privind marja de solvabilitate, la sfarsitul lunii aprilie CSA a decis retragerea autorizatiei de functionare, dar ulterior, spre sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, s-a revenit asupra acestei decizii, constatandu-se ca societatea a remediat situatia.
Compania TekVet a inventat sistemul de monitorizare in 2003 si de atunci se extinde global, concentrandu-si eforturile in special in marile tari producatoare de carne de vita din America Latina si Asia.
Aceasta suma care va fi investita in domeniul transporturilor reprezinta 18,5% din bugetul global rezervat Romaniei de catre Uniunea Europeana, din fondurile structurale.
Pe de alta parte, o piedica in vederea dezvoltarii economice o reprezinta suspendarea negocierilor comerciale la nivel global, in pofida faptului ca FMI a revizuit in sens ascendent estimarile privind avansul economic aferent anului 2007, de la 4,7% la 4,9%.
Compania americana risca sa inregistreze pierderi imense din cauza problemelor, la nivel global, cu acumulatorii pe litiu-ion. Sony este asteptat sa suporte costurile directe pentru inlocuirea acumulatorilor, precum si cheltuielile de transport.
Finantarea se ridica la suma de 80 de milioane de euro, cele trei firme implicate fiind Elmec Romania, Alesonor Grup si Global Eye Investments.
Un alt indice, Dow Jones Wilshire Global Total Market, calculat la nivel regional, respectiv la nivel de tara, cuprinde din 2 ianuarie o serie de 11 companii din Romania, 18 din Bulgaria si 12 din Islanda.
Universitatile pe net Newcastle University (Anglia) - www.ncl.ac.uk UCL London's Global University (Anglia) - www.ucl.ac.uk Oxford University (Anglia) - www.admissions.ox.ac.uk Universitatea Cambridge (Anglia) - www.cam.ac.uk Utrecht University (Olanda) - www.uu.nl Maastricht University (Olanda) - www.ssc.unimaas.nl Universita degli studi di Bologna (Italia) - www.unibo.it Universite de Geneve (Elvetia) - www.unige.ch Universitatea din Amsterdam (Olanda) - www.uva.nl Universitatea din Innsbruck (Austria) - www.uibk.ac.at
In raportul sau, Consensus a grupat estimarile a zece banci si institutii internationale, si anume Global Insight, EFG Eurobank, UniCredit Markets & Investment Banking, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Economist Intelligence Unit (EIU), ING Financial Markets, Raiffeisen Zentralbank, DIW Berlin si ABN Amro Romania.
In acest sens, mai multe companii franceze vor participa in martie la o misiune de afaceri in Romania, pentru a studia oportunitatile de dezvoltare a infrastructurii romanesti, valoarea proiectelor necesare in urmatorii zece ani fiind evaluata la aproximativ 10 milioane de euro, potrivit lui Konrad Eckenschwiller, reprezentant permanent in Franta al programului Global Compact (Asociatiei Forumul Prietenilor Pactului Mondial).
Pentru 2007, prognozam o crestere a piatei cu aproximativ 15% si un volum global de 3,5 miliarde de euro", au estimat reprezentantii BCR Leasing.
La Bucuresti, corelatia cu bursele internationale este mai degraba la nivelul fluxurilor de capital, iar in acest moment fenomenul de panica din randul investitorilor ia proportii la nivel global", a declarat Iulian Panait, analist la KTD Invest, citat de Agentia Mediafax.
google-analytics.com